Utseendet på Din webbplats är väldigt viktig då det ofta är det första intrycket en kund/besökare får av företaget. Designen på webbplatsen bör därmed vara enkel och stilren, väl anpassad och i ton med företagets profil så att hemsidan förstärker det budskap Ditt företag vill förmedla. Viktigt är att besökaren, med ett fåtal klick, hittar den information som efterfrågas. 

webbdesign_new_mini

TA Produktion hjälper Dig med design, produktion och publicering av Din hemsida. Vårt mål är att, med ett stort engagemang och skaparglädje, skapa den bästa webbplatsen, väl anpassad till just Dina behov och målgrupp.

Vi fortbildar oss kontinuerligt samt är väl uppdaterade på det senaste inom webbutveckling, vilket gör att vi har en mycket god kunskap med hög flexibilitet att hitta den rätta webblösningen för Dig. 

Vi kan hjälpa Dig med följande:

  • Skapa en webbplats som Du enkelt kan sköta och uppdatera själv via ett lättnavigerat gränssnitt. Om Du inte vill eller har möjlighet att uppdatera själv erbjuder TA Produktion ett löpande serviceavtal där det bland annat ingår två timmar uppdatering av hemsidans innehåll varje månad.
  • Skapa en Responsiv webbplats (som ovan) vilken är anpassad för alla gränssnitt, från den stora datorskärmen, via surfplattan, till mobilens bildskärm.
  • Flytta Din nuvarande webbplats, eller skapa ny på något av de webbhotell vi samarbetar med.
  • Vi hjälper dig att registrera, parkera och ompeka domännamn.
  • Att skapa / konfigurera en webbshop (extern plattform).
  • Att skapa och sätta upp e-postadresser (i Ditt domännamn).
  • Välj även vårt tillval där Du varje månad får statistik, skickat till Dig via e-post, från Google Analytics (PDF) om hur mycket trafik/besökare Du har på Din webbplats.

För att hålla Din hemsida levande och aktuell är det viktigt att den uppdateras kontinuerligt.

Hör gärna av Dig om Du har några funderingar, så hjälper vi Dig gärna.

Varmt Välkommen!